Sugen på ostbågar, marabouchoklad...

Hejsan! Längesen? Mh. Jag har jobbat hela helgen, eller ska jag säag ungefär varje dag. Känns inte som att jag haft någon tid att skriva, vilket är sorgligt. Haha, ohnej här sitter jag och leker kvinna... 8-) Mh, kan börja med att berätta lite om helgen.

I torsdags var jag jättenervös inför helgen, vågade inte gå till jobb eftersom att de hade skrämt upp mig, eller alla ska jag kanske säga. Dom hade sagt att det kommer vara jättemycket folk och allt kommer gå så snabbt, vi kommer ha så mycket att göra. Antingen kommer det gå skitbra eller riktigt dåligt. Så jag vågade inte gå dit.. Men inte kan jag backa ur när det är mitt jobb, när jag behövs.

Så på torsdagen var det skola och för att vi slutade tidigt den dagen så var det bara att sticka hem och sova ut. Göra mig redo inför helgen "the hell", som jag kallade det.

Sen kom fredagen, först skola, slutade tidigt så jag vilade lite. Sen var det att gå till jobb.. Panik? Mh, men vet ni. Allt var förberett, allt var redan gjort. Det enda som fanns & göra var att stå i kassan och ta emot kunder och plocka lite där ute ifall någon kund gått och lämnat av skräm på bordet. Men det behövde vi inte vara all personal för. Så till sist sa jag till, när vi ändå inte har något att göra kan vi väl skicka hem någon. Det blev som jag ville, och jag fick gå hem eftersom att jag egentligen inte skulle jobba den dagen, fick komma in för en viss inte kunde/ville, ja vad vet jag.

Lördagen kom, började tio på morgonen.. Fanns heller inget att göra, förberedde lite bara, fast idag fanns det mer folk än dagen innan. Så vi hade lite disk och lite andra saker, men inget farligt. Vid tre tiden kom alla, och då menar jag alla. Så hade man inget att göra och jag fick gå.

Söndagen, ja idag.. Jag dog! Vi hade stängt idag men jag och två andra skulle gå och städa allt. Dom hade bestämt att vi skulle börja klockan åtta för att hinna bli klara tidigt. Jag hade helst inte velat vakna så tidigt, för jag är verkligen ingen morgonmänniska. Men har man inget val så har man inte. Så idag när jag vaknade ville jag inte gå, men tvingade mig upp iallafall. Vi var klara vid tolv och sen blev det hem direkt. Somnade och vaknade sen runt fem-sex, tror jag det var. Så skönt! Fortfarande trött, så jag hade tänkt äta upp min nyttiga cornflakes och sen se om det finns något på tv, sen ska jag mysa ner mig i min säng. Finns det inget roligt på tv blir det såklart min nya CD som jag köpte i torsdags av några Indianer som spelade sin musik i stan. Älska!

Åh, vad jag är hungrig? Hade varit sååå gott med Mc Donalds mat, skulle dit innan men syster gick med andra istället. Snällt..... ;p Nu ska jag se om det finns något roligt på tv. Så gott det hade varit med ostbågar, marabouchoklad, coca cola och lösgodis. Vill sticka till stan och handla men orkar inte.. Får höra med Slmi om hon vill med.

Btw, har åkt karuseller i helgen, så många gånger, så härligt. Under malmöfestivalenveckan åkte jag två gånger, ingen ville åka.. Nu fick jag äntligen åka! Åkte sex gånger, det lär räcka några dagar. Haha, nej men ååååh vad jag älskar att åka karuseller! Sån härlig känsla! Speciellt igår med Samel, " AAAAH, jag kommer ramla" HAHAHHA, Love <3

Pussss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0