Mini-shopping

Hello! Nu är jag äntligen hemma från jobb/stan, ja kalla det vad ni vill. ;p Först var det jobb, från elva till två och jag orkade verkligen inte vakna upp.. Ville inte, men var tvungen. Så jag bytte om och borstade tänderna och allt det dära.. Sen satte jag mig i vardagsrummet med två mackor och oboy, på med tv'n - MTV. Vad gör jag? Håller på att somna, äter inte utan bara tittar på tv'n med halv stängda ögon.. När klockan är halv måste jag börja röra på mig.. Snyft.. Men allt gick bra och snabbt, sen blev det stan för mig, väntade på storasyster som jobbade. Under tiden handlade jag lite.. Fan! Nu glömde jag det viktigaste! Jag skulle ju ha den snygga väskan jag skulle ha men köper jag den? Nej.... Utan istället kommer jag hem med en vanlig blå tröja som jag tyckte var snygg fast ändå helt vanlig. Köpte jag något mer? Ja just det, jag tänkte köpa ett par örhängen till imorgon till min klänning men ångrade mig och lämnade dom, också ett jättefint armband. Men men ni känner mig.. Kan aldrig bestämma mig!

När hon slutade så gick vi mot solariet, jag solade inte, väntade bara och sen blev det Mc Donalds för mat.. Var vrålhungrig så det passade perfekt. Var också och handlade driiickka till imorgon, blev massor.. Amela är på hugget! He-he.

Och, jag funderar på att byta mobil men är inte riktigt säker.. Ska jag? Nja.. Jag kan inte bestämma mig riktigt, jag har fastnat för min mobilis. Vi har kommit varandra så nära (jag är fullt allvarlig - haaa ha). Nej skoj & sånt! Men jag vet iallafall inte riktigt. Jag återkommer om detta! ;) Haha..

Vad händer nu då? Jag tror att jag drar till Malmö eller så blir det bara ut här.. Men neee.. Jag har beslutsångest om allt just nu nästan. Jag visar tröjan snart! Här är iallafall två bilder på mig just nu nu nu nu nu, trött och död efter en hel dag utanför hemmet,`v´Küssen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0