MUSIC



helloo. här äää jag, hih. karna körde precis hem till sig, hon ska stääääda & sen ska vi ses igen. (: samma gäller här, jag ska också stäääda, även om det inte finns så mycket att städa eftersom att jag städat två dagar i rad nu, hmm. hemmafru 8-) haha.. aja, sitter här och lyssnar på min & karnas låt, ja karnas också. hahaaa, den är bosnisk och karna kan sjunga den, hon är den nya bosniska dottern i vår familj! =) börjat prata bosniska med alla, hmm ;) hahhaha. love you girl<3.      tu tu tu.... men vet ni vad? nu ska jag börja städa undan lite, vi hörs väl antingen snart igen eller ikväll, vi ser! =) puss.. .

Kommentarer
Postat av: Cajsa

det är bättre att jag flyttar. för bor jag kvar hemma måste jag fortsätta jobba på konståkningen som tränare + att jag kommer aldrig kunna göra något med mitt liv. Jobbar jag kvar som träanre kommer allt att bli värre för jag mår otroligt dåligt av att jobba där.

2009-07-24 @ 12:59:08
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: laila

vad tycker du om linnet jag köpte idag? :) puss

2009-07-24 @ 13:40:35
URL: http://blog.lailaaziz.com
Postat av: Cajsa

det kommer jag att bli, ingen fara! :) jag har det bästa stöd du kan tänka dig i min gamla sånglärare som inte vill något annat än att jag ska bli bättre.. :) jag kämpar verkligen för hennes skull nu. hon bad mig tills hon nästan börja gråta när vi va ute tillsammans på stan att jag skulle bli bättre. hon betyder massor för mig och tydligen gör jag det samma för henne. :) Skönt att veta att man har något eller någon att leva för i alla fall.. :)

2009-07-24 @ 13:46:35
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: karna

AHAHHAHA ny bosnisk dotter, hahaha!!



Vår låt, lätt :D <3 älskar dig! <3

2009-07-25 @ 14:14:38
URL: http://anrak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0