Kenza, är vi stalkers?

Okej, jag börjar med detta som ni säkert redan sett på hennes blogg, fast kanske inte läst? Strunt samma, läs iallafall..

Taget ur hennes blogg
(all of you guys who calls me a stalker now.. come on, i'm just a big fan who's in love with their music. i've met them and they seem to be really great guys! but i'm not that kind of girl who would sleep outside their hotel.....or rent a hotel room at their hotel just to be able to sit in the lobby and wait for them....or stand in a bush outside their studio just to get a picture of them.. do you know why? because I RESPECT them, cause I know what its like to have people disturbing your privacy.. its ridiculous, i'm just a fan like the rest of, it's just that i've been lucky to meet them a couple of times... that's all! and i thought it was HILARIOUS that they saw my video! and oh, I wrote this in english so that my international readers would understand, cause the translator isnt 100% correct)

Ska jag seriöst säga vad jag tycker? Jag blir bara mer och mer arg på Kenza. Jag menar inget dumt nu, men varje gång jag läser och alla andra fans något om Tokio Hotel, så blir man ju lite arg på henne. För att hon får göra så mycket, för att hon får träffa dom så många gånger och prata med dom osv osv. Okej, hon har jobbat sig fram, we get it. Men för en blogg.. . Men yes, hon är känd det är klart att hon får träffa sina idoler. Hon har all rätt till att vara lycklig, skriva ut vad hon känner och hur glad hon är. Men det är absolut inte rätt av henne att skriva att vi är stalkers. Du förlorar både många av dina "fans" plus att du inte kan leka så "stor & bra" att du aldrig skulle hyra rum på samma hotell som TH just för att du "respekterar" dom. So what? Det gör vi också! Men du förstår förfan själv att vi gör allt för att få träffa eller ens få se personer man avgudar, ha? Det hade du gjort, har också gjort. Tills du blev såå känd, så du får träffa dom nu. Grattis till att du är med i Toms blogg, men nah du tappar i mina ögon för varje gång Kenza. Okej, det bryr du dig inte om, spelar dig ingen roll. Men man gör inte så. Man kallar inte andra personer som också avgudar samma personer som dig för stalkers just för att DU får träffa dom så mycket och inte VI! Plus att du skrev just det inlägget på engelska just för att du tror(eller han kanske till och med gör det, men ändå) att tom eller TH ska besöka din blogg och kolla. Smöra! Vi förstår dig, men nah.. Dumt gjort. Du tror att vi står utanför och väntar på TH för vi tycker det är roligt att störa folk? Ha? Nej, vi står och det vet du själv också, just för att vi vill se personerna vi älskar, som vi avgudar och som vi kanske aldrig mer får chans att se utan tar chansen vi får utan att vi ska bli kallade för stalkers av en tonåring som får som hon vill? Tss.. Jag har inget mer & säga!


Kommentarer
Postat av: Soffy - Tokio Hotel <3

sv: Haha, ja såklart :P

2009-11-09 @ 21:01:56
URL: http://schwarz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0