FARMVILLE

Tudelululudu! 8-)

Har precis hjälpt mamma med att tvätta en matta - jag är expert! HAHA =) Så nu ska jag äta lite och läsa i boookään. Sen hade jag tänkt, em. Ja, kanske se på TV & äta godis eller annat gott. Jag är såå sugen på gottis nu!

Jag är så sjukt nöjd med att jag drog ut igår, jag har ju inte haft tid och inte kunnat nu när jag jobbar nästan hela tiden. Men eftersom att jag sagt åt chefen att jag vill jobba mindre så fick jag ledigt denna helgen, så Amela tog chansen. Även om detta inte var någon klubb eller något sånt, men sjukt kul hade jag! Jag släppte loss och, ja det var verkligen något jag behövde göra, något jag borde gjort för längesen! Nu mår jag bra! :D Förutom mitt huvud då.. . Det är sant, det dom säger Du kan inte vara glad och lycklig om du inte tar chanser, det fick jag höra då jag inte vågade åka till Stockholm för att se TH. And see, jag gjorde det för att mina syskon pushade mig, dom sa åt mig att draaaaaaa.. And I'm soo happy for that! Och ja, var detta kom in.. 8-) Haha. Nej men man måste kunna ha roligt, kunna ha kul, kunna ta chanser för att må bättre och ha ett roligare liv. Jag själv, brukar inte festa & sånt, som vissa tror! Haha.. Alltid kul & höra vad folk tror om en, som inte känner en så jättebra, kulkul! Jag fick däremot em. HAHA, jaja festgalen & stud? Passar det ihop? Från samma person fick jag höra dessa två ord som beskriver mig. HAHA =) Nah, festgalen är jag DOCK inte.. Jag festar nästan aldrig, jag dricker inte. Dricker jag så blir det en cider eller två. Thats it! Men om jag väl festar, så är jag en partygirl. Jag slutar inte dansa, höööhöö.. . Jag kanske borde festa oftare? Jag älskar ju det!  ? ? ? ? HM, kanske något man borde tänka på? Haha, okej. Konstig tjej, konstig tjej!

Nej, nu ska jag äta, magen kurrar!

Btw, måste också checka till mina små kossor på Farmville, ja jag har också fallit för det.. HAHA, ohlord.. Men it's fun! So what? =) Även om jag inte förstår mig så mycket på det så tycker jag ändå att det är roooligt. Haha, nu går jag, lovar! <3



Jag nu, trött? Nah, tycker du?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0