Tokio Hotel <3

Jag säger bara en sak! Tokio Hotel, det enda som får mig att stå upp just nu. Mår inte alls bra just nu och det enda som får mig att fortsätta stå upp är Tokio Hotel. Tack! Thank you, soo much! Låter fjantit för er? Like I care, thats how it is and I do not care about anything else right now. 

Har precis kommit hem från jobb och är sååå trött! Har nog aldrig varit så trött. Jo, det har jag ;P Haha.. Det är bara det att det känns som om man aldrig varit tröttare för varje dag som går, fast man är lika trött varje gång, ungefär. Men men, vad ska man göra?

Nu hade jag tänkt äta lite kakor, för det är ju Bajram idag! Bajram Serif Mobarek Olsun till er som är muslimer där ute! =) Hoppas ni haft en super bra & rolig Bajram! Själv har jag spenderat min på jobbet, kul va!?

Ah, nu gäller det att smaska i sig kakor och sen ska jag nog ut en runda. Åh, gud så ont jag har i min hals! Har hostat nästan hela dagen på jobb, snacka om att jag borde ligga hemma och vila istället.. Fast, nah.. Varför ska min hals och mitt huvud ställa till det för mig, när jag kan gå ut och ha kul istället. Visst? ;)

När jag ätit kakor, ska jag ut och träffa Baby! Vem kan det vara?

Me right now.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0