Paket

Hello! Vilken dag alltså! Har kännt mig helt glad hela dagen, varför känner jag alltid att jag inte orkar gå till praktiken när jag väl där känner mig duktig och att jag gör någon nytta, något bra! Men de långa dagarna, jag förstår mig själv hehe! Iallafall, efter praktiken idag gick jag hemåt direkt och städade lite, hjälpte till här hemma. Sen gick jag till Consum för att hämta ut paket som jag fått, ett från Nelly.com och ett från ABC - studenten. Blev helt panikslagen för jag trodde min mössa kommit, men nej ;P Haha.. Det var bara mitt champagneglas med mitt namn på! Super glad =) Hihi. Och från Nelly var det ett par sjukt snygga, riktigt snygga skor som lillasyster ska ha. Beställde det åt henne i med att jag har ett konto på nelly, fan vad jag vill ha dom nu hahha!=) När vi var klara med det hjälpte vi till här hemma igen, denna gången med maten. Väntar fortfarande på att mina potatisar ska bli klara som ligger och grillas i ugnen hahaha! Åh, det vattnas i munnen på mig! Till det ska jag äta LAX, gottgottgott! Jag äter inte all lax, bara ett par speciella. Vet nte alls hur jag nu ska förklara detta, haha! Men whaev!:)

Nu ska jag resa mig upp och titta till potatisarna, jag svälter ju! Efter det ska jag bara vila tills Dessie är med i Bella & Tyra show. Ni vet kanske inte det, men jag älskar Dessie! Eller, älskar.. Hm, fel ord kanske? Men av alla bloggerskor är Kenza favoriten såklart, sen gillar jag Dessie bara för hon är så grymt söt och för att alla andra hatar henne. Hon är ju översöt och, och om hon super mycket och allt det dära. Hon är liten, låt henne leva livet! Hahhaha :) Hon är för go! Står för vad jag tycker, ni andra haha, gör och tyck vad ni vill! =)

Sen klockan nio, samtidigt som Bella & Tyra show börjar så börjar det en annan film på TV6! Ska se den och ja, vad ska man göra sen? Vet inte! =) Jag vet iallafall att jag är ledig imorgon och att jag är superduperglad! Hehe. Nej nu ska jag kolla potatisarna, dom kommer ju brännas upp wafaään! PUSS på er!


Kommentarer
Postat av: MESTELSAH

HELLÅ! står allt bra till här? kolla in min mysa blogg :D

2010-04-09 @ 00:35:00
URL: http://mestelsah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0