7 augusti, 2010

Hejsan! Vaknade vid halv ett idag, skönt att få sova lite längre än vad jag gjort denna veckan! Hade kunnat sova längre men blev väckt av några snorungar som alltid leker utanför och skriker. Okej om de ska leka fint, men de skriker och hoppar runt, slänger grejer och allt. Sen hör man deras föräldrar skrika på de och allt. Galet! Och, okej om det hänt bara idag. Men detta händer varje morgon, blir galen seriöst! Men jag är iallafall uppe och utvilad, vilket är viktigt! 

Jag ser fram emot denna dagen, eller mest kvällen. Åh, pirrar i magen bara jag tänker på det!!! :) 

Jag vet inte vad jag ska göra nu under dagen, ska nog bara ta det lugnt. Men senare vid sex tiden är det dags att gå eftersom att vi på jobbet ska ut och äta ikväll. Men det är inte det som gör att det pirrar i magen! Utan efter det, när jag kommer hem!! (A) Då, då ska jag och min fina pojkvän prata! Saknar honom så mycket, vi snackade för två dagar sen och ändå pirrar det i magen när jag ska prata med honom igen. Saknar honom heela tiden! Så, det är vad jag ser fram emot med ikväll, att få snacka med my boy! 

Men nu tänkte jag bara ta det lugnt, det förtjänar jag i med att jag arbetat så hårt hela veckan med körkortet!:) Ska se om det finns något roligt på tv, såg att det är Madicken nu, men om det inte finns något roligare så får det bli hon! Ah, ha det så bra så hörs vi ikväll förmodligen om inte, imorgon! Kram, kram! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0