WHAT A DAY!

Hejsan! Sitter och tittar på någon film på tv9 som precis börjat. Har ingen aning om den är bra men det finns inget annat förutom 2 and ½ men, fast jag vill nog se detta iallafall. Haha.. Idag var det en lång arbetsdag och efter det kom syster och hämtade mig sen körde vi tll maxi där vi åt kebab. Tyckte inte det var så jättegott så jag tog ut kebabköttet och alltihopa som fanns i och tog lite majonäs i brödet och åt det så istället. Mycket godare, hehe. 

Sen körde vi hem och sen har jag inte gjort så mycket mer. Åh, på jobbet har vi kartonger till julklappar till kunder som handlar och de är så vassa, som typ sjukt vasst papper. Om ni förstår vad jag menar? Så varje gång jag ska ta tag i dom eller om jag ska stänga dom så råkar jag dra handen eller fingret på fel håll och vips, där rinner lite blod. Asså det gör så sjukt ont!

Imorgon blir det jobb igen, samma tid så det blir en lång arbetsdag imorgon också. Jag trodde lönen skulle komma imorgon men det blir tydligen på onsdag istället. På min födelsedag, hehehehe.. Fast egentligen så bryr jag mig inte så mycket om min födelsedag just detta året, konstigt? Jag som skulle fira så mycket förra året, fast iförsig så var det 18 då och nu är det 19.. Inget så speciellt och det gör inte saken bättre när man jobbar samma dag, en hel dag också. Och dagen efter också, så man kan inte hitta på något roligt eftersom att man blir så sjukt trött. Man kan ju gå ut och äta eller något, men ah får se vad man gör. Eller så firar man bara till helgen? Jag såg att det är en klubb T.I.P.S.Y som är på onsdag, på min födelsedag. Blir faktiskt sugen att gå dit, i med att man får inbjudningar till det på facebook. Men ska man? Asså, I don't know.. Jag börjar ju ändå klockan två dagen efter. Fan, ska man? Haha. Fick en kick nu, vill men ändå inte. Äh, får tänka över det lite mer. Haha..

Satt precis och skrev med min älskling, asså fyfan vad jag tycker om killen! Och det är så sjukt hur underbar man kan vara mot en människa!! Love love love. Snart har vi 6 månader tillsammans, hihiihiihi.

Nej, hörni. Nu ska jag göra lite annat, det är reklam nu så jag kan se om jag hinner titta på lite bloggar under tiden. Sen tänkte jag också skriva några tidsinställda inlägg till imorgon också eftersom att det blir som idag, lång arbetsdag.

KRAM!


Kommentarer
Postat av: Gustav

Namnskylten = RESPEKT!

2010-12-20 @ 22:25:50
URL: http://anderbergs.me
Postat av: Gustav

Absolut! Den ger dig makt! Jag vill också ha en

2010-12-20 @ 22:42:49
URL: http://anderbergs.me
Postat av: Gustav

Jobbar? Jag? Nej, har aldrig hänt... tyvärr.

2010-12-20 @ 23:07:27
URL: http://anderbergs.me
Postat av: Leia ♥

Tack för tipset! :D

Vill så gärna jobba i klädbutik också. Det verkar väldigt roligt!

2010-12-21 @ 10:56:09
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0