Godnatt

Hej. Tänkte bara skriva några ord innan jag lägger mig, jag är så sjukt trött och mår skit.. Ja, skit.. Känns som om det var ett tag sen som man mådde dåligt, men här är det igen. Tillbaka till sjukling? Åh. Nej det tror jag inte, fast man vet ju aldrig. Har iallafall jätteont i huvudet, halsen och magen speciellt! Höll på att spy innan, mm det gör det kanske lättare för er att förstå hur dåligt jag mår? Haha.. Neeeej, nu ska jag sluta klaga på hur dåligt jag mår. Livet är som det är.

Lyssnar iallafall på musik, lite lugn musik denna gången. Ska ta och försöka somna nu men vi hörs imorgon, innan jobbet tror jag. Om jag inte sover bort den tiden förståss, hihi. Men varför inte köra något jag skulle gjort varje dag men inte alls är så duktig på det?;)

Kan du nå mig imorgon (idag)? Ja, men från 14.00-18.00 kan det vara lite segt. Det går alltid att höra av sig men utan svar, tyvärr. Haha. Nej men jag kan som ni säkert förstår, inte svara på sms under arbetstid. Annars är jag kontaktbar under resten av dagen. Åå snälla, låt bli att ringa under morgontid, då sover jag och jag blir inte glad då!;D Som imorse, haha! Kvart i åtta på morgonen, vem ringer en då? Haha.. Åh, såklart svarade jag inte (A). Men jag sover som sagt, under lov sover jag så länge jag orkar och kan. ;)

Godnatt!

Två bilder till, från nyår. Karna åker på tisdag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0