Nya favoriter

Hojhoj. Hoppas allt är great med er! Här är det helt okej, känner mig lite trött bara.. Och hungrig, när är jag inte det? Haha.. Satt och bläddrade bland min musik då jag tänkte att jag lika bra kunde kolla pappas dator, där hittar jag skitbra låtar som vi la in diit för att fixa till min 18års fest.. Men jag fattar inte varför vi aldrig la in dessa? Hmm.

Jag orkar inte gå in på youtube för att hitta låtarna utan jag skriver istället vad dom heter, ni kan ju själv gå in och leta upp dom!:)

Timbaland feat. So Shy - Morning After Dark
..Inna - Feeelo.. (står att den heter så, så då måste den heta så? Konstigt namn iaf.. Men men!)
Adrian & Lepa Iasna & Baronu - Ghici, ghici (gammal men åååh vad jag älskar låten!!!!!!)
Black Eyed Peas - Meet me halfway (LOVE!!!)

Ah, finns fler men orka skirva ner alla. Detta får räcka! Och som ni ser så har jag gjort om bloggen heeeelt, like it? I do. Jag som vanligt fick panik och ville bara göra om allt. Kunde inte stå ut med det rosa, det är inte ens min stiiiiil så varför ens försöka ha en rosa blogg, hah! Jag är svaaaaaaaart fääärg-lover! Och det vet ni redan om! :) Iallafall, jag funderar på att ta och äta något, sen ta ett långt och varmt bad. Har ju "fotvårds mask" eller vad det är jag ska säga. Nu säger jag säger HELT fel! Men något bra till fötterna iallafall, så jag ska vara lite snäll mot kroppen och ta hand om mig lite extra idag. Men nu såg jag att det är 16 och gravid på MTV nu, så det måste jag se innan det slutar.. Innan jag tar ett bad! Ska bara hämta något att äta. PussPuss.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0