Today was a hard day

Hejsan sötnosar! Nu är jag äntligen hemma, börjar inte alltid mina inlägg så? "Nu är jag äntligen hemma....." Haha.. Jaja, jag är iallafall hemma nu och är ganska hungrig. Dagen har varit ganska så tuff, eller fel ord kanske.. Jobbig.. Har ju inte varit hemma alls idag, så det förklarar ju saken.

Dagen började med att jag vaknade och fixade mig inför skolan, började kvart över nio och slutade ett. Blev riktigt ledsen och arg idag haha! Vad får man som "välkommen tillbaka till skolan elever" när man börjar? Jo, det ska jag förklara. Innan vi gick på jullov så beställde vi produkter till vår egna produkt inom UF företaget som skulle komma under veckan då vi gick på jullov.. När vi kommer tillbaka (idag) så är produkterna framme och även fakturan, vad står det på den? Vi hade räknat ut hela summan och det blev runt 4000 kronor, mer till och med.. Men när vi ser fakturan kommer nästan tårarna fram! Haha, guuuud!!!! 5 539;- varav 1 100;- är moms.. Fattar ni hur arga vi blev? Haha. Åh, och detta skulle då vara betalt imorgon. IMORGON!!!!!!!!! Typ, kom så går vi och hänger oss?! Nej men som tur var fick vi låna pengar från klasskassan, skitsnällt! Så nu jobbar vi hårt med att få sålt våra produkter!

Någon som är intresserad? Antingen lägger ni en kommentar till http://justonceuf.blogg.se eller så skickar ni ett mail till [email protected] lika bra vilket som. Det är en engångs necessär om du ska ut och övernatta någonstans. Skitbra! Så om ni är intresserade är det bara till att klicka lite och skriva! :)

Iallafall, efter skolan blev det stan.. Sålde några där och sen gick vi till Skatteverket, därefter blev det mat på Mc Donalds.. Jag vet, jag skulle bli nyttig. Se hur det gick! ;) Och därefter blev det jobb.. Klockan sex slutade jag och då mötte jag upp Minela och jag skrev in mig på gymmet, 24seven. Så nu är jag medlem där och kan gymma när jag vill, super. Men Minela har inte blivit medlem än, glömde såklart kontonumret. Så imorgon hoppas jag att hon har hittat det, annars blir jag ledsen. Då får jag gymma med syster iallafall. Hmm, ja.. Nu är jag som sagt hemma, är riktigt trött och har ont i ryggen nu, hihi.. Idag sprang jag i tio minuter, fatta vilken kämpe jag är! HAHA. Höll på att dö! Men jag klarade det, jag sprang såklart inte hela tiden. Utan det blev först gå väldigt snabbt i typ tre minuter och sen började jag springa snabbt på nian och så hade jag också på nummer två (som att man springer på ett berg) om ni fattar ;P eller så har jag missuppfattat det hela heeelt fel! ;P Iallafall, jag klarade tio minuter och i måndags klarade jag 5 minuter. Så jag är stolt! Jag tränade även armarna rätt sådär idag, blev även mage, lår & gump och rygg. Även ben såklart. Så det blev allt idag, super. Får se om jag gymmar imorgon, Minela skulle ju bli medlem så vi får se om vi gymmar när vi ändå är på plats.

Btw, jag fick ingen träningsverk igår efter måndags, konstigt! Brukar alltid få det bara jag springer minsta lilla.. Hmm! Får se om jag får något imorgon då. OÅå, oåÅ! Imorgon är det praktik på Gina tricot.. SHIT......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0