Finaste pojkvännen!

Hej! Fyfan vad dåligt jag mådde igår, ska jag säga.. Asså fyfan är bara förnamnet! Idag mådde jag heller inte så jättebra men bättre än igår. Jag grät inte idag iallafall, ett plus? Nej men har precis snackat med min underbara pojkvän som jag saknar så otroligt mycket. Det är därför jag mått så dåligt (mår) den senaste tiden. Vet inte vad jag ska göra, han vet heller inte vad vi ska göra.. Så svårt! Jag vill bara skriva ner allt men det kan jag inte. Privat! 

Han mår heller inte alls bra nu, så dåligt jag mådde bara jag såg honom i webben. Så ledsen som han var, asså fyy.. Men efter att vi båda pratat ut om våra problem så kändes det bättre. Med problem menar jag inte något sånt som ni säkert tänker på direkt. Utan just som jag mådde igår och så hade hans lillebror blivit sjuk och ligger på sjukhus. Efter att vi pratat ett tag om det och sen pratade om våra underbara minnen så fick båda ett leénde på läpparna. Åh, jag mår så bra när jag pratar med honom. Underbar är han, den finaste pojkvännen! 

Love hiiiiim so much! <3

Ja, om igår. Vad hände egentligen? Jo, min storasyster blev 21 år idag och igår skulle vi fira henne. Dricka här hemma med folk och sen ut till Kräm för att fortsätta kvällen. Som ni ser bilden under så fixade jag mig och allt. Har ju inte varit ute på ett bra tag, sist jag var ute var med pojkvännen nere i Bosnien. Så detta var svårt för mig. Folk började komma och jag satt i köket och skulle äta lite men fick ner två tuggur av min hamburgare. Så jag sket i det, syster fixade ett glas vodka&redbull och det sjönk ner inom några sekunder (bokstavligt talat). Mådde så dåligt, ville bara åka ner till Bosnien och vara med honom. Det gör så ont! Jag satt ensam för mig hela kvällen och grät massor. 

Fick så stor respekt för systers pojkvän efter igår. Försökte få mig att le och kom fram och kramade mig men såklart är jag såå känslig att jag började gråta direkt. Men sen lugnade jag ner mig lite, bytte om och satte mig med dom andra och tittade på medans alla dansade och hade roligt. Vissa var fulla och var så roliga. Sen stack de vidare och jag sov. Det är vad som hände igår.. 

Jag såg sååå mycket fram emot den dagen och den blev katastrof för mig.. 


Kommentarer
Postat av: Laila

Så snygg du är (:

2010-11-22 @ 15:21:00
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0