Hold on... - I can't hold on anymore

Hejhej! Idag började jag dagen med en dusch, därefter gjorde jag mig iordning för jobbet. Asså shit, detta går inte längre. Jag var såå deprimerad, min pappa frågade mig till och med vad det var med mig om jag var ledsen över något. Jag sa bara nej och att inget var fel. Orkar inte diskutera med någon för då blir jag bara mer ledsen än vad jag redan är. Jag skrev ju att jag fick en breakout igår, hah.. Mm, så idag på jobbet var jag helt nere där också. Ville bara hem och lägga mig i sängen för att gråta. Men jag klarade dagen och nu är jag hemma, systrarna gör Tacos, mums. Är jättehungrig så det kommer sitta fint. 

Under tiden jag väntar på att maten ska bli färdig så lyssnar jag som vanligt på musik, denna gången på en som tar död på mig, bokstavligt talat.. 



Idag vet jag inte vad jag hittar på med, finns bra film på tv ikväll så det är spikat och klart. Vill bara ha chips också, och coca cola. Får se om syster orkar köra mig för jag är sååå sugen på en mysig hemmakväll! Har varit ute dessa dagarna och när man kommer hem känns det som om man inte hinner med någonting, sen är klockan så mycket som läggdags och sen kommer jobbet. Så ikväll vill jag bara vara hemma och se på film. Får se om min pojkvän loggar in också. 

Nu är maten färdig, kram kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0