Pirr pirr pirr

Hejsan.
Oj oj vad det pirrar! Haha, fan vad jag vill berätta men det kan jag inte göra för då blir allt alltid just så som det inte ska vara. Jag vet inte vad jag ska göra, blir helt hyper och vill typ fixa allt nu men det finns tid kvar och allt kan fixas sen. Måste speciellt vänta tills det blir "på riktigt" och inte "vi tror det ska bli såhär", ex bara tro inget nu!

Iallafall, hoppas allt är bra där ute. Fattar seriöst inte vad ni gör kvar, haha glad är jag såklart men shit... Kul är det iallafall! Ska jag vara ärlig så brukar jag tänka, varför bloggar jag inte mer? Jag älskade det innan, men jag vet inte vad som hänt.. Sen vill jag heller inte ta bort bloggen för så som ni ser, jag bloggar ju någongång? Aja vi får se om det bättras, och ja jag vet att jag skrivit det några gånger nu men vi får ju se? ;)

Ja, vad händer i mitt liv.. Det har varit jobb hela sommaren, och jag fattar inte att sommaren är över? Asså seriöst, det gick läskigt fort! Jobbade nästan alla dagarna och när man kom hem gick man ut och hade lite skoj däär och sen hem för att sova och sen blev det jobb igen, samma visa varje dag och nu är det september....... Det är fan läskigt, snart kommer vintern..

Just ja, när vi pratar om vinter. Jag har köpt en jacka, en vinterjacka. Jag har alltid varit så snål av mig, mot mig själv och inte riktigt brytt mig om mig själv. Har frysit på alla vintrar, hade en ganska så tjock vinterjacka förrförra vintern men man frös ändå. Förra vintern hade jag ingen vinterjacka alls, den röda råkade tvättas med sköljmedel vilket man inte skulle ha till den jackan, så den är sönder. Nu har jag äntligen köpt en riktig vinterjacka, och wo... Från ingen jacka till en sjukt dyr jacka, men jag har bestämt mig, varför bry sig egentligen? Jag vill inte frysa, punkt! Blev en svart peak jacka, snygg är den också.

Annars då.. Jag saknar min pojkvän, saknar honom riktigt mycket! :((( & javisst ja, tiden går ju så himla fort nu, snart är det min födelsedag & sen kommer nyååååår & sen fyller min pojkvän år. Oj oj oj..

Å så får jag inte glömma, var på bröllop i lördags! Det var kul, alla från vår lilla håla var där typ, haha.. Men det var sött, blir så glad när jag ser ett par glada och lyckliga.

Asså varför inte bara blogga varje dag, istället för att skriva en roman när man väl bloggar en gång? Blir alltid lika arg haha.. Så onödigt och vem orkar läsa allt egentligen? Jaja, struntsamma..

Lite bilder..


En fest.


Innan Malmöfestivalen.


En annan dag i Malmö.
Malmöfestivalen.Och såhär såg jag ut på Bröllopet i lördags, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0