En underbar dag

Hejsan.

Hm, var ska jag börja? Trodde först att jag hade fått tillbaka bloggsuget när jag skrev två inlägg två dagar i rad, men nej. Sen sket det sig igen. Men nu kände jag att jag ville blogga lite, blogga av mig lite kan man säga..

Kan börja med att säga att igår fick jag en toppen nyhet! Vi hade nationella provet i matte B och dom som känner mig vet att jag inte blir nöjd med ett G, någonstans. Om det inte är ett ämne jag inte behöver eller inte tycker så mycket om. Vi fick iallafall reda på provet och jag fick VG i mitt slutbetyg. Måste bara ner till skolan för att få mitt betyg också, men jag har ingen aning om när man kan hämta det? Får gå dit imorgon och kolla upp det.

Annars då? Idag har jag haft en underbar dag i Malmö tillsammans med Minela. Har haft det sjukt roligt och det var verkligen något jag behövde. Är lite deppig, och har varit det dom sista veckorna typ. Och när man verkligen behöver någon att prata ut med så åh, så skönt det är när det finns någon som lyssnar.

Vi åkte in vid ett och var där vid två. Stannade vid Triangeln och gick ner mot Gustav A-Torg. Iallafall, jag älskar att åka in till Malmö och kolla sjukt mycket kläder och så kommer man hem med något, nästan alltid iallafall. Jag köpte ett spetslinne från BikBok och ett par chinos från Gina Tricot. Vi hade inte ätit något på hela dagen, ellr jo hon hade ätit en korv HAHA! Men jag hade inte ätit någon frukost så vi verkligen nästan svälte! Vi ville inte ha Mc Donalds elr något sånt så vi bestämde oss för vars en pizza på Gustav vid Burger King. Blev en riktigt god kebab pizza. Och bara för jag var så hungrig så blev man mätt efter tre bitar, alltså tre skurna bitar och sen tog jag med mig resten.

Sen gick vi och mötte S och M, satt på Fridays lite och sen gick vi tillbaka mot Triangeln, tog bussen till Mobilia och körde hemåt. Eller ja, mot stan i Trelle. Kul, ni får en hel roman från dagen! Haha.. Men så blir det när jag inte skriver varje dag och sen när jag får för mig att skriva ett inlägg blir det tio inlägg i ett, typ!

UUUUh, jag vet inte vad jag ska köpa till min syster som studentpresent.... :/ Åh, känner mig helt trött nu också, och nu börjar man bli deppig igen när man är hemma. What to do, what to do..

& btw, nu känns det som om man inte har något alls att göra bara för att man är klar med kursen och man inte ska jobba på en vecka.. DEPPIG ihjäl. Borde vara glad att få lite ledigt och bara njuta och sova så länge man vill men det gör jag ändå inte för går ändå upp och går till stan med någon elr annat. Ajaja.. Ska snart lägga mig, ska till skolan imorgon för att hjälpa Minela med någon uppgift sen får jag kolla det med betyget så jag inte glömmer bort det bara.

Hoppas det är kul & läsa! Haha.. Sorry.

Hejdå. Vi ser när ni får ett inlägg nästa gång & hur långt det blir. Spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0